DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

Edirne'nin Düğünü Bayramı 661 asırlık gelenek Kırkpınar başlıyor



 Her yıl Güreş severlerin heyecanla beklediği ve bu yıl 27 Haziran- 3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nin programı belli oldu.

UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi’nde yer alan, dünyanın en eski organizasyonlarından biri olan Kırkpınar’ın 661. randevusu 27 Haziran Pazartesi günü başlıyor.  27 Haziran Pazartesi günü Saat:18.45’te belediye önünde kortejin toplanmasının ardından açılış törenleri Atatürk Anıtı’nda devam edecek.

Burada 661. Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, açılış konuşmalarını gerçekleştirecek.

KAYNAK GÜRSES GAZETESİ 


Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>