DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

Cani çift, kayışla öldürdükleri yeni doğan bebeklerini çöpe attı

 


Brezilya Sao Paulo'da birlikte yaşayan 26 yaşındaki Carlos Batista Conrado ve 20 yaşındaki kız arkadaşı Rosiane Nascimento Correia, yeni doğan bebeklerine yaptıkları ile ülkede infial yarattı

KAYIŞLA DÖVÜP ÖLDÜRDÜLER

Yeni doğan bebeklerini kayışla döverek öldüren cani çift, bebeklerinin cansız bedenini evlerinin önündeki çöpe attı. Bir çöp toplayıcısının metal parçalar ararken fark ettiği bebeğin cansız bedeni, olay yerine gelen polis ekiplerince morga götürüldü. Olayı araştıran ekipler, güvenlik kameralarından bebeği öldürüp çöpe atanların cani anne baba olduğunu tespit etti.

BEBEĞİN DAYISI DA CİNAYETE YARDIM ETTİOlayla ilgili yürütülen soruşturmada çiftin, bebeği istemediği için öldürdüğü, kendilerine de bunu cinayeti işlerken bebeğin dayısının yardım ettiği öğrenildi. Polise verdikleri ifade annenin depresyonda olduğu ortaya çıkarken, ekiplerin ulaştığı görüntülerde çiftin, poşeti caddeye bırakmadan önce etrafı kontrol ettiği kaydedildi.

POLİSLER FARKLI İDDİA ÜZERİNDE DURUYOR

Rosiane Correia'nın üç çocuğu olduğunu ve partnerinin öldürdükleri çocuğun biyolojik babası olmayabileceğine inandığını söyleyen Polis amiri Carlos Alberto Carneiro, bir anne ve babanın bir bebeğe nasıl bunu yapabildiklerini anlamadığını söyledi. Çift ve cinayete yardım eden bebeğin dayısının gözaltı merkezinde tutulduğu, soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.


Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>