DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

CHP'NİN ÇOĞUNLUK HESABI TUTMADI, MARTİN İLK MECLİSTEN İSTEDİĞİNİ ALDI

 


CHP Nİ İSTEDİĞİ GİBİ OLMADI. 

• CHP'nin çoğunluk üzerinden kurduğu meclis hesaplarını AK Parti'nin beklenmedik hamlesi bozdu. Kritik görevlere İyi Partili üyeler seçildi.


31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler birliği seçimlerinin ardından 15 Nisan Pazartesi günü başkanlık makamını teslim alan Belediye Başkanı Ediz Martin, ilk meclis toplantısını 17 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirdi.


Belediye Atatürk Kültür Merkezinde saat 16.00'da başlayan toplantında yeni dönemde görev yapacak belediye meclis üyelerine Belediye Başkanı Ediz Martin tarafından rozetleri takdim edilmesinin ardından meclis gündem maddelerinin oylanmasına geçildi. 

CHP'NİN "ÇOĞUNLUK BİZDE" HESAPLARI TUTMADI

 Başkan vekilleri, encümen üyeleri, katip üyeler, ihtisas komisyonları ve birliklerde yer alacak meclis üyelerini belirleyecek olan oylamalarda CHP'li meclis üyelerinin üstünlük sağlaması beklenirken, Ak Parti grubunun almış olduğu karar tüm hesapları boşa çıkardı. Belediye meclisinde 4'er üye ile temsil edilen Ak Parti ve İyi Parti'ye karşı 7 üye ile üstünlüğü bulunan CHP'nin belediye encümeni gibi kritik görevleri eline geçirmeye yönelik hevesi Ak Parti grubunun aday çıkarmayıp İyi Parti'yi desteğini açıklamasıyla birlikte hüsrana dönüştü.

 KURUŞAR; "UZUNKÖPRÜ HALKININ KARARINA SAYGI GÖSTERMELİYİZ"

 Belediye encümeni, başkan vekilliği gibi kritik görevlerin oylaması öncesinde Ak Parti belediye meclis grubu adına söz olan sözcüsü Sezer Kuruşar, seçilen belediye başkanına rahat bir çalışma ortamı sağlanmasına destek olmak için her hangi bir karşılık beklemeden İyi Parti grubunun önereceği adaylara destek olacaklarını ifade etti. ..

KAYNAK UZUNKÖPRÜ GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>