DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

Edirne Lalapaşa da Feci Trafik Kazası 1 ÖLÜ.

 


Lalapaşa'da Feci Kaza: Bir Sürücü Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı şirkette çalışan iki hafriyat kamyonu çarpıştı. Kazada bir sürücü hayatını kaybederken, olay yerine çok sayıda sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Yetkililer kaza hakkında bilgi alırken, diğer sürücü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde trajik bir kaza yaşandı. Aynı şirkette çalışan ve akraba oldukları öğrenilen iki hafriyat kamyonu sürücüsü, ilçe girişinde feci bir çarpışma yaşadı. Mehmet Gül'ün kullandığı 42 EKR 15 plakalı kamyon ile Erhan Köse yönetimindeki 42 GF 579 plakalı kamyon, henüz bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Kazanın şiddetiyle Mehmet Gül, aracında sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber verilmesi üzerine bölgeye hızla sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri yönlendirildi. Gül'ün sıkıştığı yerden çıkarılan bedeni, Lalapaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı duyarak kaza yerine koşan yakınları, büyük üzüntü ve sinir krizi geçirdi.

Kaza sonrası diğer sürücü Erhan Köse, ifadesi alınmak üzere Lalapaşa Polis Merkezi'ne götürüldü. Olay yerine gelen Lalapaşa Kaymakamı Okan Ayaz, Belediye Başkanı İsmail Arslan ve Edirne Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Güder, kaza hakkında bilgi aldı.

Konya'dan Edirne'ye iş için gelen sürücülerin akraba oldukları ve aynı şirkette çalıştıkları belirlendi, bu durum kazanın etkisini daha da derinleştirdi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, yetkililer güvenlik önlemlerinin artırılması konusunda uyarılarda bulundu.

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>