DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

KAR YAĞIŞI VE KIŞ GERİ GELİYOR MART AYINI UNUTANLAR VARSA HATIRLASIN

 


Meteoroloji Genel müdürlüğü son dakika kar yağışı açıklaması! Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcak havalar sonrası son dakika müjde verdi. Mart ayı için son dakika tahminler geldi. Mart Şubat ayından kat ve kat soğuk geçecek.

Son dakika Türkiye soğuk hava etkisini giriyor!

Meteoroloji Genel müdürlüğü son dakika hava raporu paylaştı. Meteorolojiden gelen bilgiye göre Mart ayında Türkiye buz gibi olacak. Mart ayında kar kapıda. Şubat ayında yağışı bekleyen vatandaşlar beklediğini alamamıştı. Ancak son dakika kar haberi şimdi geldi

Türkiye, pazar günü itibariyle soğuk havanın etkisini girecek. Mart ayı Şubat ayından daha soğuk geçecek ve kar yağışı Mart ayında Türkiye’ye giriş yapıyor. Megakent İstanbul için pazar gününe kadar yağış beklenmiyor. Ancak hava ılık, sakin ve uyku getiren cinsten olacak. Ancak pazar itibariyle başta İstanbul olmak üzere Türkiye kışa ve kara doyacak.

An itibariyle 2. cemre suya düştü. İlk cemrenin havaya düşmesi sonrası 2. cemre de suya düştü. Türkiye için yağışsız bir kış geçse de bu tarihten itibaren havalar daha soğuk ve yağışlı olacak. Beklenen kar yağışı için de son dakika Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklama yaptı.

Mart ayının ilk 2 haftası dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürdlüğü son dakika mart ayı için stratosferde büyük ısınmayla birlikte Kutup girdabı başlayacağını duyurdu. Avrasya ve Asya girdabı, mart ayının ikinci haftası çok daha soğuk hava olacağını duyurdu. Soğuk hava, başta İstanbul, Ankara, Bursa, İç anadolu ve doğu kesimlerine kar yağışına neden olabileceğini açıkladı.

Şubat ayında kar yağışı gelmeyen ülkemizde mart ayında yağışlara doyabiliriz

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>