DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

Keşan jandarma ekipleri tarafından trafik denetimi yapıldı.

 




Edirne Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timleri tarafından Keşan ilçesinde, “Agresif sürücülere yönelik denetim faaliyetleri” kapsamında kontrol edilen sürücülere “stres ve alkol etkisinde araç kullanmanın yol açtığı kazalar ve sonuçları” hakkında bilgilendirme faaliyeti yapıldı.

Yapılan açıklamada, “Güvenli bir trafik akışının sağlanması ve sıfır kaza düsturuyla meydana gelen can ve mal kayıplarının önlenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız olarak devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” İfadeleri kullanıldı.

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>