DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

İpsala'da kuvvetli rüzgar TIR’ı devirdi

 




Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Trakya’da kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış etkili oldu. Edirne’nin İpsala ilçesinde gece yarısından itibaren etkisini sürdüren kuvvetli rüzgar nedeniyle Yunanistan’a açılan İpsala Sınır Kapısı yakınlarında emniyet şeridinde park halindeki bir TIR devrildi.

SÜRÜCÜ İÇİNDEYDİ 

İpsala Kaymakamlığı ilçede rüzgarın etkisiyle devrilen tırla ilgili açıklama yaptı. Kaymakamlığın, sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, İpsala Gümrük Kapısı yolunun dinlenme alanında park halindeki tırın rüzgarın etkisiyle yan yattığı ve olay sırasında sürücünün araçta dinlendiğinin tespit edildiği belirtildi

DORSESİ BOŞ 

Tırın vinç yardımıyla düzeltildiği aktarılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Tırın yan yatmasının temel nedeninin, dorsenin boş olması ve açık bir alanda doğrudan rüzgara maruz kalmasından kaynaklandığı değerlendirilmektedir. Ayrıca ilçemiz genelinde yaptığımız taramada önemli bir sorun oluşmadığı tespit edilmiştir. Herhangi bir can kaybı olmamakla birlikte önemli bir maddi hasar oluşmamıştır. Geçmiş olsun.”

Öte yandan ilçenin Köprü Mahallesi’nde bazı evlerin çatıları uçtu, bazı ağaçlar devrildi, bazılarının ise dalları kırıldı. Belediye ekipleri uçan çatı ve devrilen ağaçları kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’de zaman zaman sağanak yağış etkili oluyor.

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>