DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

Uzunköprü Gürses Gazetesi 37. Yaşında

  


YENİ YAŞINIZ KUTLU OLSUN DEVRİYE MEDYA AİLESİ. 

31 Ekim 1987’de yayın hayatına kurşun harflerle başlayan ve yıllar geçtikçe teknolojinin yeniliklerine ayak uydurup 37 yıldır Uzunköprü’de basınında bir çınar haline gelen Uzunköprü Gürses Gazetesi, 37. Yıldönümünü kutluyor.

 

36 yıl önce bugün yayın hayatına başlayan Uzunköprü Gürses, ilk günkü heyecanı ile sizleri haberdar etmeye, bugün yaşanan gelişmeleri geleceğe taşımak için şehrin günlüğünü Dijital Medya da tutmaya devam ediyor.

 

31 Ekim 1987 tarihinde yayın hayatına başlayan Uzunköprü Gürses Gazetesi, bugün 36 yılı geride bırakarak, yayın hayatının 37. Yılına merhaba diyor.

 

Uzunköprü Gürses Gazetesi, ilkelerinden sapmadan bugünlere kadar geldi. Gürses, bundan sonra da aynı şekilde yayın hayatını sürdürecek. 36 yıllık süreçte bizleri hiç yalnız bırakmayan, bugünlere gelmemizde önemli katkısı olan siz okurlarımıza da teşekkür ediyoruz.

 

Aramızdan ayrılan Gazetemizin kurucusu Merhum Mustafa Yaraşır (GÜRSES), Kardeşim Mustafa Yaraşır’a Allah’tan Rahmet diliyor ve Gazetemizin bugünlere kadar gelmesinde emeği geçen çalışanlarımıza teşekkürü ederiz.

 

 

GÜRSES Gazetesi 37 yaşında

 

Uzunköprü’de yayın hayatını sürdüren en eski 2 gazeteden biri olan GÜRSES Gazetesi genç Cumhuriyetin 63. yaşı kutlanırken Uzunköprü’de 31 Ekim 1987 yılında yayın hayatına başladı. Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte büyüyüp gelişen ve değişme ayak uyduran GÜRSES Gazetesi 37. yaşını kutluyor. Bugün, Sosyal Medyada www.uzunkoprugurses.com ve Dijital ortamda yayın hayatına devam ediyor.

 

Bundan 37 yıl önce, 31 Ekim 1987 günü, Cumhuriyetin 63. yılı kutlanırken, Uzunköprü’de Gazi Caddesi Uzunkalfa Sokakta küçük bir dükkandan, büyük bir GÜRSES yayın hayatına başlamıştı. 31 Ekim 1987 yılında rahmetli Babam Gazeteci Mustafa Yaraşır ve gazetenin imtiyaz sahibi oğlu İsmet Yaraşır tarafından kurulan GÜRSES Gazetesi yıllarca ayakta kalmak için çeşitli mücadeleler verdi. Yayın hayatına yeni başladığı sırada, kâğıt ve mürekkebin bile zor bulunduğu günlerde ve çok zor şartlar altında, kendi Matbaasında  basıldı.

 

Daha sonra çeşitli matbaalarda basılarak yayın hayatına devam ederek halkı bilgilendirmeye devam etti.

 

Son dönemde, Sağlık sorunları ve ekonomik kriz nedeni ile baskı işini askıya alarak 2023 yılının başından bugüne kadar sosyal medya üzerinden okurlarına haber vermeye devam ediyor.

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>