DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

Sancaktepe Sahaya Çıkmıyor, Uzunköprü Spor Ligde Kalıyor

 


Bölgesel Amatör Lig 13. Grup'ta geçen hafta İnegöl Doğugücü deplasmanına hakemleri protesto için gitmeyen Sancaktepe FK bugün iç sahada oynaması gereken Gölcükspor maçına da çıkmama kararı aldı.

Bir sezonda iki kez sahaya çıkmayan Sancaktepe FK böylece ligden ihraç edilecek. BAL statüsü gereği halihazırda küme düşmüş olan İstanbul ekibi için bu çok bir anlam ifade etmiyor ancak Edirne'de taşlar yerinden oynadı.

Ligde sonran ikinci sırada olan, haftalardır maçlara yedeklerle çıkan ve bugün BAL'da son maçına çıkmaya hazırlanan Uzunköprüspor birden kendini düşme hattının üstünde buldu. Bu sezon Edirne'nin 2 kontenjanından sadece 1'i kullanıldığı için yeşil-sarılı ekip doğrudan ligde kaldı. Sezon boyunca iki tane hükmen Kavaklıspor maçı sayılmazsa sadece tek galibiyet alabilen Edirne ekibi (Onu da Sancaktepe'ye karşı aldılar) böylece ligde kalmanın sevincini yaşadı.

Bu gelişme Edirne Süper Amatör Lig ekipleri arasında yıkıma neden oldu zira play-off'ta ilk ikinin BAL'a çıkması beklenirken şimdi sadece Edirne şampiyonu terfi edebilecek.

Haber: Mert Soylu / Edirne

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>