DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

EDİRNE CHP DE AÇIKLANAN LİSTE KRİZ ÇIKARDI

 


CHP’nin milletvekili adayları belli oldu

 

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından, Parti Meclisi’ne sunulan 4 kişilik Edirne aday listesi belli oldu. Listenin sıralamasında Uzunköprü’den mevcut aday adaylarından hiç biri sıralamada yer almadı.

 

CHP, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler için milletvekili adaylarını Yüksek Seçim Kurulu’na sunulmak üzere belirlemeye devam ediyor. Aday listeleri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki Parti Meclisi’ne sunulmaya devam ediliyor. Parti Meclisi sunulan Edirne listesinde birinci sırada Ediz Ün, ikinci sırada Baran Yazgan, üçüncü sırada Ufuk Kanışkan, dördüncü sırada Ahmet Erken yer aldı. Herhangi bir değişiklik yapmaması halinde CHP bu liste ile seçime girecek.

 

AÇIKLANAN LİSTE KRİZ ÇIKARDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kesin olmamakla birlikte basına sızan milletvekili aday listesi kriz çıkardı.  Sıralamda gösterilen Milletvekili adaylarına öfkelenen partililer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “CHP ile hesaplaşma günüdür” diyerek, genç siyasetçilere destek çağrısında bulundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kesin olmayan aday listesinin sosyal medyaya sızmasının ardından kıyamet koptu. Yıllarca CHP’de siyaset yapanlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Milletvekili sıralamasına savaş açtılar.

 

Yıllardır biatsız bir şekilde siyasetin içinde olduğunu vurgulayan Yenikarpuzlu belde teşkilatı genel merkeze seslendiği mesajında, Cumhuriyet Halk Partisi Yenikarpuzlu Belde örgütü, sosyal medya sayfasından açıklama yaparak, 14 Mayıs seçimlerinde sandıklara kimsenin gitmeyeceğini duyurdu.
 

CHP Yenikarpuzlu Belde Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Biz Yenikarpuzlu teşkilatı olarak eğer böyle bir liste ile seçime gidilir ise biz bu listeyi desteklememe kararı alıyor ve mevcut sandık görevlilerini geri çekiyoruz. Sandıkları boş bırakacağız. Ediz, Baran, Ufuk, bu şahıslar ne çevreci, ne tarımdan anlarlar. Bunlar Recep Gürkan’ın bir numara adamı. Edirne, partine sahip çık. Recep Gürkan’a esir olma.”sözleriyle tepkisini dile getirdi.

KAYNAK GÜRSES GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>