DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

UZUNKÖPRÜ'DE ŞEHİR İÇİ TAŞIMACILIĞI SAN TER'İN BABASININ MALIMI

 


  • Başkan SAN-TER tekeline son versin, Uzunköprülüler ucuz ve kaliteli hizmetle tanışsın.

  • Modern araçlarımızla 2 yıl boyunca zam talep etmeden yolcu 5 TL, öğrenci 4 TL tarifesi üzerinden hizmet vermeye hazırız.

  • SAN-TER Kooperatifi, kendilerine tanınan hukuksuz ayrıcalık sayesinde belediye meclisinde alınan kararları bile yok saymaya başladı.

  • Belediye meclisinde oy birliği ile alınan kararın uygulanmama sebebi, SAN-TER Başkanının CHP yönetici olması mıdır?”

Uzunköprü San-Ter Minibüsçüler Kooperatifi ve S.S. 91 Nolu Uzunköprü Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin şehir içi yolcu taşıma hizmetini sağlama noktasında uzun yıllarıdır sürdürdüğü hukuki mücadele, bir kez daha iki kooperatifin karşı karşıya geleceği bir sürece girdi.

Şehir içi yolcu taşıma hizmetini sağlayan SAN-TER kooperatifinin kalitesiz hizmetine rağmenTemmuz ayı meclisinde gündeme alınan yolcu taşıma ücretlerini “İNDİ-BİNDİ 10 TL, ÖĞRENCİ 7,50 TL, TOKİ 12 TL, İSTASYON 12 TL” şeklinde düzenlenmesine dair fahiş zam talebinin Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan tarafından SAN-TER kooperatifi lehine yaratılan tekelleşmenin eseri olduğunu belirten S.S. 91 Nolu Uzunköprü Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Zeki Engin, kamu yararına ve hukuka uygun olmayan bu durumun sonlandırılması gerektiğini ifade etti.

“SAN-TER TEKELİNE SON VERİN!”

San-Ter Kooperatifinin şehir içi yolcu taşıma ücretlerine yönelik zam talebinin kamuoyunda tepki ile karşılanmasının ardından 15 Temmuz Cuma günü basın toplantısı düzenleyen 91 Nolu Uzunköprü Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Zeki Engin, Uzunköprü Belediyesi’ne çağrıda bulundu.


Uzunköprü Belediyesi hukuk tanımaz bu tutumuyla tekelleştirmeyi devam ettirerek, Uzunköprü halkının,  kooperatifimizin ve üyelerimizin zararlarının artmasına neden olduğun altını çizen kooperatif başkanı Zeki Engin yapmış olduğu açıklamasında; “ Tüm serzenişlerimize rağmen Uzunköprü Belediyesince şehir içi yolcu taşımacılığına yönelik süregelen tekelleşmeyi, San-Ter Kooperatifine tanınmış hukuksuz imtiyaz ve yasaya aykırılık devam ettirmektedir. Belediyece yaratılan ve sürdürmek için çaba gösterilen SAN-TER TEKELİ hukuka, kamu yararına, belediye yasasına ve devlet ihale kanununa açıkça aykırıdır. Uzunköprü Belediyesinin ısrarlı karar ve uygulamasına göre şehir içi toplu ulaşımda SAN-TER Kooperatifine her durumda imtiyaz tanınmıştır. İhale ve rekabet şartları oluşturulmayarak Uzunköprü halkının modern araçlarla, kaliteli bir şehir içi ulaşım hakkına erişimi engellenmiştir.” dedi.

“GÖZ GÖRE GÖRE UZUNKÖPRÜ HALKI MAĞDUR EDİLİYOR”

Uzunköprü halkının SAN-TER tekelleşmesine olanak sağlanarak mağdur edildiğini ve kendilerinin modern araçlarla 2 yıl boyunca zam talep etmeden yolcu 5 TL, öğrenci 4 TL tarifesi üzerinden hizmet vermeye hazır olduklarını belirterek sözlerini sürdüren kooperatif başkanı Zeki Engin;

“5 Temmuz Salı günkü meclis toplantısında şehir içi ulaşıma zam istediğini ve meclis üyelerinin komisyona gönderim talebinden sonra SAN-TER kooperatifinin yapmış olduğu son derece kişiselleştirilmiş açıklamayı esefle okuduk. Şehir içi ulaşım konusunda Uzunköprü halkı mağdurdur. SAN-TER tekeline son verilmesinin ardından bizler Uzunköprü halkına daha kaliteli hizmeti daha ucuz şekilde vermenin sözünü veriyoruz. Eğer şehir içi ulaşıma biz dahil edilirsek her hattın her birinde en az birer adet olmak üzere hemen engelli vatandaşlarımıza hizmet edecek şekilde araç sunacağız.  Bizler şehir içi ulaşımı 2 yıl boyunca zam yapmadan normal Yolcu’yu 5 TL’den öğrenciyi ise 4 TL’den taşıyacağımıza söz veriyoruz. Biz vatandaşın daha iyi hizmet almasının yanındayız. Şehir içi taşımacılık yapan araçların durumunu Uzunköprü halkı çok iyi bilmektedir. Hem zam talebinde bulunacaksınız hem de hizmet etmeyeceksiniz. Uzunköprü Belediyesinin saygıdeğer meclis üyelerini ve bürokratlarına çağrıda bulunuyoruz. Uzunköprü halkından, şehir içi ulaşımda modern ve kaliteli araçlarla yapılması gereken ulaşım hizmetini neden esirgiyorsunuz?” İfadelerini kullandı.

KAYNAK UZUNKÖPRÜ GAZETESİ

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>