DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

UZUNKÖPRÜ ERGENE HOTEL'NİN YIKIM İŞLEMLERİ NİHAYET BAŞLADI

 


Uzunköprü Belediye Başkanın Yaptığı Açıklama Şöyle, Osmanlı Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk özgürlük anıtı olan Hürriyet Çeşmesi karşındaki Ergene Otelin yıkılmasıyla elde edilecek alanı meydan yapacağını ve adının da Hürriyet Meydanı olacağını belirtmişti. Uzunköprü Belediye Başkanı verdiği bilgilere istinaden  hürriyet meydanı ve arkasından da kademeli olarak yapmayı düşündükleri pazar yeri projesinin ilk kısmı için daha önceden yıkmaya karar verdikleri Ergene Hotel’in yıkım işlemleri başladı. 20 Haziran tarihinde ihalesi yapılan Ergene Hotelin, kapı ve pencereleri sökülmeye başlamasıyla birlikte yıkım işleri resmen başlamış oldu.

“ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ”

Sözlerine Şöyle devam eden Uzunköprü Belediye Başkanı “Sizlerin de bildiği gibi Ergene Hotel’in yıkılmasıyla ilgili kararımızı zaten almıştık. Bunun yanında  “ilçemizde hayata geçirdiğimiz projeler bütünün son adımı olan ‘Pazaryeri ve Hürriyet Meydanı projemizi’ hayata geçirmek için çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Türkiye’de ilk ve tek olan Hürriyet Anıtımızın karşısındaki hotel ile terminal alanını kaldırdıktan sonra açılacak olan büyük alanı meydana çevireceğiz.   Bu alanı şehrimizin özlediği, arzuladığı bir kent meydanı haline getirmek için vakit kaybetmeden girişimlere başlayacağız. Bu proje bizim için büyük bir gurur olacak” dedi.

KAYNAK UZUNKÖPRÜ GAZETESİ

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>