DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

Kırklareli Valisi Ekici, köy ziyaretlerine devam ediyor

 


Kırklareli Valisi Birol Ekici, köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Ekici, Asilbeyli köyünü ziyaret etti. Köy Muhtarı İsmet Cebeci'den İl Özel İdaresi çalışmaları hakkında bilgi alan Ekici, vatandaşlarla da bir araya geldi.

Köyün ve köylünün kendisinde çok önemli yeri olduğunu ifade eden Ekici, köyde gerçekleştirilen tarımsal faaliyetleri de değerlendirdi.

Cebeci ise tarım alanında köyde en çok sebzeciliğin yapıldığını söyledi.

Köylünün bir yandan sebze üretimi yaparken, diğer yandan da semt pazarlarında satış yaptığını ifade eden Cebeci, üretim alanlarının geniş olduğunu belirtti.

Mısır, ayçiçeği ve buğday ekimlerinin de gerçekleştirildiğini aktaran Cebeci, "Köylümüz çalışıyor, üretiyor. Ekonomik alanda daralmalar yaşasak da üretimden vazgeçmiyoruz. Köyümüzde en çok üretim sebze üzerine. Seracılık faaliyetlerimiz de var. Yaz, kış üretimlerimize devam ediyoruz." diye konuştu.

Vali Ekici daha sonra vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>