DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

Edremit'te Şezlong Denetimi Güre Ve Akçay'da Devam Etti.



 Edremit Belediyesi'nin sahillerde başlattığı şezlong denetimi Güre ve Akçay Mahallesi'nde devam etti. Halkın ortak kullanıma ait olan alanlarda sabit bırakılan şezlong ve şemsiyeler toplandı.

Edremit Belediyesi zabıta ekipleri emniyet güçleri ile birlikte sorumluluk alanındaki plajlarda uyarı ve ikazlara uyarılara rağmen sabit bırakılan şezlong ve şemsiyeleri toplamaya devam ediyor. Altınoluk ve Narlı sahillerinden başlayan operasyonda Edremit zabıta ekipleri Güre ve Akçay Mahallesi sahilinde zincir ve iplerle bağlanarak sabit şekilde bırakılan şemsiye, şezlong, masa, sandalye ve koltuklar toplanarak belediye deposuna götürüldü.

Belediye yetkilileri sahillerin tüm halkın kullanımına açık kalması için çalışmaların devam edeceğini bildirdi

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>