DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

UZUNKÖPRÜ SPOR BAL LİGİNDE KALMAYI GARANTİLEDİ

 


İlçemizi Bölgesel Amatör Ligde başarı ile temsil eden Uzunköprüspor, 13. hafta maçında deplasmanda konuk olduğu Lüleburgazspor’u 8-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Almış olduğu bu galibiyetle puanını 22’ye yükselten Uzunköprüspor, bitime 3 hafta kala ligi Tuncaspor’un üzerinde tamamlamayı garantilerken, statü gereği Playout oynamayacağı için ödünümüzde ki sezonda bal liginde olmayı garantiledi.

20 Mart Pazar günü oynanan müsabakada adeta geçen maçlarda yaşanan gol kaçırma rekorlarına inat girdiği pozisyonları değerlendiren takımımız haftaya oynanacak Tuncaspor müsabakası öncesi de büyük moral kazanmış oldu.

Maçın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Uzunköprüspor teknik direktörü Sinan Çetinkaya kendilerine güvenen tüm Uzunköprülülere teşekkür ederek, seneye çok daha iyi bir takım olacaklarının altını çizdi.

Yeni kurulmuş, genç bir takım olmalarına rağmen ligin bitimine 3 hafta kala diğer Edirne temsilcisi Tuncaspor’un üstünde de ligi bitirmeyi başardığı için Edirne’yi Türkiye kupasında temsil etmeye hak kazandıklarını belirten Çetinkaya; “Ligi en üst noktada bitirmek için geriye kalan maçları da kazanmak istiyoruz.” dedi.

KAYNAK UZUNKÖPRÜ GAZETESİ 

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>