DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

Traktör Cayır Cayır Yanan Çiftçi Göz Yaşlarına boğuldu



 Aydın’ın Germencik ilçesinde bir evin bahçesinde park halinde bulunan traktör bir anda alev aldı. Traktörün dakikalarca yandığı anlar güvenlik kamerasına da yansıdı. Traktörün sahibi Fatih Köse, 300 bin lira zararının olduğunu söyledi. 

Park Mahallesi'nde yaşayan Fatih Köse'nin, evin bahçesine park ettiği traktör, henüz bilinmeyen nedenle yandı. Güvenlik kamerasının kaydettiği yangın, mazot deposunun patlaması ve yakıtın çevreye yayılmasıyla aniden büyüdü. Evin bahçesindeki odunlara da sıçrayan alevleri, evde yaşayanlar da kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. İtfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürülen yangında traktör kullanılamaz hale geldi, bahçede de hasar oluştu.

TRAKTÖRÜ 2 YIL ÖNCE ALMIŞ

Traktörü 2 yıl önce aldığını kaydeden Fatih Köse, “Konuyla ilgili traktörün bayisiyle de görüştük. Bilirkişi geldi, incelemeyi yaptı. Evimiz de yanabilirdi. Allah korudu buna da şükür diyoruz. Evimizin arkasında iki tane de komşumuzun traktörü var. Yangının gündüz vakti olması da sevindirici oldu. Gece olsaydı bu yangın zor söndürülürdü. Traktörün 3 yıl daha garantisi devam ediyor.” dedi. 

300 BİN LİRA ZARARI VAR

Yangından dolayı yaklaşık 300 bin lira zararının bulunduğunu aktaran Köse, “Yasal işlemlerimizi başlatacağız. Zararımızın karşılanmasını istiyoruz. Traktör kendiliğinden alev alıyor. Bu alev alırken de zaten güvenlik kameranın kayıtları var. Traktörün geldiğini nasıl alev aldığını, yandığına dair kamera kayıtları var.” dedi.

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>