DEVRİYE MEDYA'DA İŞLETMENİZİ DÜNYA'YA TANITALIM GOOGLE ARAMA MOTORLARINDA BİRİNCİ SIRADA ÇIKARIYORUZ TÜM SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA REKLAMINIZI YAYINLIYORUZ WEB HABER SAYFAMIZ WWW.TRAKYATURKHABER.COM VE DEVRİYE MEDYA REKLAM DA TANITIM HABERİNİZİ YAPIYORUZ BUNLARIN HEPSİ AYDA 100.TL.İLETİŞİM:MEDYADEVRİYE@HOTMAİL.COM MEDYADEVRİYE@GMAİL.COM WHATSAPP:0538 089 82 26 ÇEKİN GÖNDERİN YAYINLAYALIM

Tekirdağ'dan Asayiş Haberleri



 Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan asayiş uygulamalarında 25 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, il genelinde denetimlerini sürdürüyor.

Ekiplerin son bir haftada yaptığı çalışmalarda, 4 ruhsatsız tabanca, 2 tüfek, 50 gram uyuşturucu ele geçirildi ve çeşitli suçlardan aranan 25 kişi gözaltına alındı.

Bir işletmede izinsiz çalıştırılan 6 yabancı uyruklu kadın İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8'i çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

-Tekirdağ'da 63 bin kaçak filtreli sigara kağıdı ele geçirildi

Tekirdağ'da bazı iş yerlerinde yapılan aramalarda kaçak çok sayıda doldurulmuş ve boş filtreli sigara kağıdı (makaron) ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Çınarlı Mahalle'sinde kaçak tütün ve makaron satışı yaptığı tespit edilen 2 adreste arama yaptı.

Aramalarda, 63 bin filtreli sigara kağıdı, 13 bin dolu makaron ve 12 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi

Hiç yorum yok

Yorumlarınız bizim için önemlidir

Tema resimleri konradlew tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.
/>